A friss meleg kenyérnél nincs finomabb. Ez az egyik kedvencem, kívül-belül puha és párnás, a vajtól selymes, és kellemesen sárgás színű.
Vajas bagett
A friss meleg kenyérnél nincs finomabb. Ez az egyik kedvencem, kívül-belül puha és párnás, a vajtól selymes, és kellemesen sárgás színű.
Vajas bagett
Nincsenek se indián őseim, és nem is erdélyi tiltott medvevadászat zsákmányából lakmározom. Egyszerűen csak lerövidült a név, amikor a gyerekek már harmadszor jöttek kérni repetát. Mindössze ennyi maradt, mert eredetileg medvehagyma-vajas bagett volt. Pár évvel ezelőtt a tévében Jamie Oliver mutatta be olivaolajos-petrezselymes ciabattáját. Ez adta az ötletet a recepthez, hogy gyors uzsonna legyen a társaságnak. A gyerekek is zabálták, baráti sörözés közben is remek sörkorcsolya, csak győzzük folyamatosan sütni.
Ezt a bagett-asztalt a lengyel Studio Gyalik design cég készítette.
Az asztalt egy bécsi esettanulmány ihlette, amely szerint Bécsben annyi élelmiszert dobnak ki, amennyivel Graz lakóinak felét táplálni lehetne.