Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Steak ausztrál stílusban

A déli kontinensen nagyon nyomják a barbeque-t.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Néha problémás a sörözés Ausztráliában

A hölgy csak egy hideg sört akart inni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hetvenötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)videó ausztrália sör pók

Tovább


Ausztrál rák BBQ

Így néz ki, amikor az ausztrál tinédzserek egy kis roston sült rákot esznek.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)videó ausztrália BBQ rák fogás sütés

videó ausztrália BBQ rák fogás sütés

Tovább


Szendvics az égből

Az ausztráliai Melbourne-ben található a világ legfurcsább büféje. Ez az igazi talponálló. Az interneten megrendeled az egyetlen választható grillezett sajtos szendvicset, PayPallal fizetsz. Majd egy bizonyos mellékutcában, a megadott időben,  odaállsz a kék keresztre, és vársz. Hamarosan mérkezik az égből a manna, pontosabban egy ejtőernyővel a névre szóló szendvics. Jó lehet, mert az emberek sorban állnak érte.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Kagga Kamma

Napi videó:   Tollpörgetés

Napi fotó:  Ilyen a boksz

Macskaőrség:   A macska élete olyan, mint a videójáték

(via vimeo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ilyen is lehet egy hentesüzlet

Ausztrália, Sydney. A Victor Churchill hentes üzlet a város egyik legszebb és legkülönlegesebb üzlete. 1876 óta működik ugyanazon a helyen. Különleges húsok a világ minden tájáról.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.