Csak 18 felülieknek árulja egyik hamburgerfajtáját egy gyorsétterem Londonban, mert az étek a méregnél is erősebben fűszerezett. Ha valakinek mégis fáj rá a foga, annak - mielőtt megkapná - igazolnia kell, hogy már nagykorú, továbbá alá kell írnia egy nyilatkozatot, amely szerint saját felelősségére eszi, és utána nem követel semmilyen kártérítést a bristoli étteremtől.

A hamburger erősségét a jolokia nevű chili adja, amelynek csípőssége a paprikaerősséget mutató Scoville-skálán eléri az 1 milliós értéket.  A hamburger nemcsak elképesztően erős, hanem kalóriában is gazdag, mert tripla húspogácsa és jókora adag sajt lapul két pizzatészta között. Ára 25 font, azaz csaknem 9 ezer forint. Neve Atomic Fallout Pizza burger, azaz atomhamu-pizzaburger, amelynek pizzaságát azonban csak az alsó és felső "borítás" adja, a lényeg, a töltet eredeti.

Tálalásához sárga villogó lámpa, és vörös radioaktivitás veszély jel jár.

Aki túléli az ételt, arra a száj-, torok-, gége- és gyomorégésen túl dicsőség is vár. Az étterem kiírja nevét a "lángfalók" falára, a Top 100 Wall of Flame-re, amely a zenei nagyságokat dicsőítő Hall of Fame-nek - Hírességek csarnokának - a szóferdítése.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Függőleges nyomortelep

Napi videó:   Elképesztően tehetséges bokszoló kislány

Napi fotó:  DJ-pult hóból

(via atomicburger, youtube,mti)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...