Azt már sokszor hallottuk, hogy a sivatagban minden csepp víz aranyat ér, de hogy a nagyvárosban épeszű ember több pénzt adjon egy üvegért, mintha az tömör aranyból lenne, az már túl van a józan ész határán.

A víz neve Aurum-79. A palackba pontosan fél liter fér el a legtisztább St. Leonthard artézi forrás vizéből. A vízben 24 karátos, ehető aranycsillámok ezrei lebegnek. A palack 24 karátos arannyal van borítva, és 115 gyémánt díszíti. Az Ára potom 900 000 dollár, vagyis több mint kátszázmillió forint. Birtokosa pedig elmondhatja, hogy egyike annak a három szerencsés embernek a világon, akinek része lehet ilyen exkluzivitásban.

Az már szinte pofátlanság ilyen ár mellett, hogy az árának 10 százalékát a „Charity Water”  non-profit szervezet kapja, amelynek feladata, hogy a tiszta és biztonságos ivóvízhez juttassa a rászorulókat a fejlődő országokban.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Meseház az óceán partján

Napi videó:  Itt a lebegő deszka              

Napi fotó:  Egy jó erkély fontos...

Macskaőrség:   Napi macskák 3.

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...