Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legkirályabb bárány-burger

Egy igazi gasztrokirándulás Azerbajdzsán zord hegyei közé. Egy idős pár készíti el minden idők legautentikusabb bárány hamburgerét. Hegyek, hóesés parasztház, saját zöldség, kemencében sült hozzávalók, hatalmas burger kézzel faragott pálcával átszúrva. És mindez egy hobbit ház előtt elfogyasztva odakinn.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hetvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

videó hamburger bárány Törökország burger

(via youtube)

Tovább


Legdrágább hamburger

Mindig van jelentkező, ha mások sok pénzét akarják elkölteni. Különösen akkor, ha a kuncsaftnak mindegy, csak drága legyen. A világ legdrágább hamburgeréért Hollandiáig kell utazni. A Hágában dolgozó Diego Buik Csekély 2050 eurót kér mesterművéért. A zsemlébe többféle drága halat, húst, fehér szarvasgombát, kaviárt és sajtot rak. Végül beborítja ehető aranyfóliával.dizájn hamburger legdrágább hollandia arany

Tovább


Ehető arany pattogatott kukorica

Ha már nem tudod mire elherdálni a pénzed. 23 karátos, ehető arannyal fújt popcorn. Egy vödör 500 dollár.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Kitalálod, milyen épületek vannak a képen? 
Macskaőrség:  Melegedő macskák
Napi videó: Gyerekek és a Metallica 
Napi fotó: 
Most királyul érzem magam

dizájn popcorn arany

dizájn popcorn arany

Tovább


24 karátos répatorta

Valódi, ehető aranylapokkal készül az aranytégla formájú sütemény.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: A fekete labdák tava

Macskaőrség: A cica nem engedi

Napi videó: Végig a fehér csíkon

Toochee-fotó: Lanovka

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A legdrágább palack víz a Földön

Azt már sokszor hallottuk, hogy a sivatagban minden csepp víz aranyat ér, de hogy a nagyvárosban épeszű ember több pénzt adjon egy üvegért, mintha az tömör aranyból lenne, az már túl van a józan ész határán.

A víz neve Aurum-79. A palackba pontosan fél liter fér el a legtisztább St. Leonthard artézi forrás vizéből. A vízben 24 karátos, ehető aranycsillámok ezrei lebegnek. A palack 24 karátos arannyal van borítva, és 115 gyémánt díszíti. Az Ára potom 900 000 dollár, vagyis több mint kátszázmillió forint. Birtokosa pedig elmondhatja, hogy egyike annak a három szerencsés embernek a világon, akinek része lehet ilyen exkluzivitásban.

Az már szinte pofátlanság ilyen ár mellett, hogy az árának 10 százalékát a „Charity Water”  non-profit szervezet kapja, amelynek feladata, hogy a tiszta és biztonságos ivóvízhez juttassa a rászorulókat a fejlődő országokban.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Meseház az óceán partján

Napi videó:  Itt a lebegő deszka              

Napi fotó:  Egy jó erkély fontos...

Macskaőrség:   Napi macskák 3.

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.