Star Wars makaron

Ha az embernek van egy kis ideje, és kellően őrült hozzá, ilyen sütik születnek.

Tovább


R2D2 mérőpoharak

Sokan vannak, akik precízen betartják a receptekben leírt mennyiségeket: evőkanál, teáskanál, csésze. Ehhez komplett mérőedény készleteket lehet vásárolni. A legeredetibb készlet Star Wars dizájnban van elrejtve.

A főzéshez szükséges mérőegységek java megtalálhatóak benne.

Ezt a pillanatot azért megnézném:

A videó ajánló:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Gyerekek szorult helyzetben

Napi videó:   Részeg és a kerítés

Napi fotó:  Kissé mocskos, de van megoldás

Macskaőrség:   Nem csak a gengszterek szelfiznek pénzzel

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Így grillezik Darth Vader

Egy birodalmi nagyúrnak is kell a kikapcsolódás. De ő nem valami közönséges villával vagy csipesszel piszkálja a húst, hanem egy lézerkard formájúval. Star Wars engedélyes fénykard replika

. A piros műanyagtok lehúzása után tűnik elő a csipesz. Az élmény kedvéért természetesen lézerkard hangeffektusokat is hallat. Ára 20 font.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   A Central Park az 1900-as években

Napi videó:   A bizalom egyensúlya

Napi fotó:  Evolúció a házasságig

Macskaőrség:   Bukfenc

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Életnagyságú csoki R2D2

San Joseban, a Fairmont hotel halljában állították ki ezt az életnagyságú R2D2 szobrot. A robot 75 kilónyi fehér csokoládéból készült.

Fernando Arreola séf készítette abból az alkalomból, hogy az utca túloldalán a Tech múzeumben Star Wars kiállítást tartottak.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Őrült péntek

Napi videó:   Trükkös dobások gyűjteménye

Napi fotó:  Elnézést, nem látta valaki a távvezetéket?

Macskaőrség:   Amikor a kutya fürdeti a macskát

(via sanhosefairmont)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.