Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: R2-D2 kávéfőző

Hétvégi dizájn R2-D2 Star Wars SW kávéfőző

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Comic Con Russia 
Macskaőrség:  Egy ágyban az ellenséggel 
Napi videó: 
Gyorskezű melósok 5 
Napi fotó: 
Egy ilyen kellene nekem is


Hétvégi dizájn R2-D2 Star Wars SW kávéfőző

Tovább


R2D2 hűtőszekrény

Életnagyságú, távirányítható, fütyül, villog, mozog, és tényleg lehűti az italt. A japán Haier Asia’s AQUA cég fejlesztése. 2016-ban kerül a boltokba.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A legszebb elhagyott halászfalvak

Macskaőrség:  Alien macska

Napi videó:   Polip kókusszal

Napi fotó:  Jól elbújtam

(via youtube)  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


R2D2 mérőpoharak

Sokan vannak, akik precízen betartják a receptekben leírt mennyiségeket: evőkanál, teáskanál, csésze. Ehhez komplett mérőedény készleteket lehet vásárolni. A legeredetibb készlet Star Wars dizájnban van elrejtve.

A főzéshez szükséges mérőegységek java megtalálhatóak benne.

Ezt a pillanatot azért megnézném:

A videó ajánló:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Gyerekek szorult helyzetben

Napi videó:   Részeg és a kerítés

Napi fotó:  Kissé mocskos, de van megoldás

Macskaőrség:   Nem csak a gengszterek szelfiznek pénzzel

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Életnagyságú csoki R2D2

San Joseban, a Fairmont hotel halljában állították ki ezt az életnagyságú R2D2 szobrot. A robot 75 kilónyi fehér csokoládéból készült.

Fernando Arreola séf készítette abból az alkalomból, hogy az utca túloldalán a Tech múzeumben Star Wars kiállítást tartottak.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Őrült péntek

Napi videó:   Trükkös dobások gyűjteménye

Napi fotó:  Elnézést, nem látta valaki a távvezetéket?

Macskaőrség:   Amikor a kutya fürdeti a macskát

(via sanhosefairmont)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.