Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

McDonald's a 80-as években

Egy kis dizájn-nosztalgia a világ legnépszerűbb gyorséttermében. Ilyen volt a Meki dizájn a 80-as években. Mi még ekkor csak ismerkedni kezdtünk vele, hiszen az első magyar gyorséttermük 1988 április 29-én nyílt meg. Akkor egy sajtburger 26 forint volt.

Tovább


A feketénél is feketébb hamburger

A japán Burger Kingek heti szenzációja a Fekete hamburger. Sok média úgy tálalja, mintha ez valami hú de eredeti ötlet lenne, de már két évvel ezelőtt is (először a McDonalds, majd a Burger King) volt egy ilyen akció japánban. sőt a tavalyi budapesti "Hamburger day"-en is bemutattak egy fekete hamburgert. De most még feketébb lett, rádobtak még egy (stílszerűen szenes) lapáttal.

Tovább


Esküvő a McDonaldsban

Egyszerűen bizarr ötlet, vagy csak rossz vicc? De az biztos, hogy gasztronómiai rémálom. Pedig világszerte egyre többen tartják McDonalds étteremben esküvőjüket.

Tovább


Hogy lehet valaki ekkora idióta?

A takikomi gohan talán leginkább a rizottóra emlékeztető japán egytálétel. Lényege, hogy a hozzávalókat együtt főzik meg a rizzsel, hogy az ízek összeérjenek. Ahhoz mennyire kell idiótának lenni, hogy valaki egy McDonalds menüből főzzön takikomi gohant?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.