Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Origami Kit-Kat

Okos dizájn japánból. A Kit-Kat csomagolása origami hajtogatásra alkalmas papírból készül. dizájn kit-kat origami

Tovább


Hétvégi dizájn: Kit-Kat Szusi

Tokio Ginza-negyedében nyílt meg a Kit-Kat csokimárka legújabb boltja, amit azzal ünnepelnek, hogy limitált mennyiségben sushi alakú Kit-Kateket adnak a bizonyos összeg fölött vásárlóknak.

Hétvégi dizájn Kit-Kat  Szusi

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

Tovább


Gigantikus Kit-Kat szelet

Ha nem hozott neked a nyuszi Kit-Kat csokit, vagy már nem éred be egy hagyományos méretű szelettel, akkor csinálj magadnak egy nagyobbat.

Olyan három kilót nyomjon a két rudacska. Nem kell hozzá más, mint két kiló csoki, egy kiló nápolyi, és egy kis kézügyesség. Meg egy adag őrültség, hogy neki állj.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.