Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális újrahasznosítás

LEGO-kompatibilis palack-kupak. Mennyi mindenre lehet használni! Egyszerű és zseniális marketingötlet.

Tovább


Egyedül nem megy

Akció az első napi kampusz-magány enyhítésére. A trükkös kupakkal zárt üdítőt csak úgy tudod kinyitni, ha találsz egy barátot.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   New York száz évvel ezelőtt, és ma

Napi videó:   Ne higgy a szemednek!

Napi fotó:  Most gyorsan a hajó elé vágok

Macskaőrség:   Macskamentők 

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tudod mennyi cukor van benne?

Általában nem olvassuk el, mennyi cukor van egy adott termékben. De ha mégis, akkor sem tudatosul bennünk, ez mennyit is jelen. Itt egy tucatnyi finomság, szembesülj vele, mennyi cukrot rejtenek.

Tovább


Miért ne hagyj dobozos üdítőt télen a kocsiban

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ide akarok felköltözni

Napi videó:   Mit csinálj az üres üvegekkel

Napi fotó:  Életszerű

(via )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.