Akiro Mizuuchi, japán dizájner és képzőművész ehető építőkockái. Ez a művészet sem az örökkévalóságnak készül.
Akiro Mizuuchi, japán dizájner és képzőművész ehető építőkockái. Ez a művészet sem az örökkévalóságnak készül.
Lehet egyszerű vagy elképőesztően bonyolult: a nyár legkreatívabb asztali díszítése a dinnyefaragás.
A torta nem csak ízében lehet epres, hanem díszítésében is. Az esküvői torták külön fejezetet érdemelnek a cukrászatban, hiszen itt a díszítés szinte fontosabb, mint a torta íze. Ezeknek az esküvői tortáknak a díszítésére használtak epret, és egészen különleges módon használták fel a gyümölcsöt.
Ez már nem is kávéfőző-gép, hanem inkább ipari dizájn műremek. Csak be kell állítani az ébresztőórát, a fiókba kávét és cukrot tölteni, a megfelelő tartájokba pedig tej és víz kerüljön. És másnap reggel a frissen főzött kávé illatára, és a víz rotyogására ébredünk.