Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vacsora a város felett

A szingapúri libegő (lanovka, tényleg nincs magyar szó erre a járműre) különleges szolgáltatást kínál. Néhány fülkéjében út közben meg lehet vacsorázni a város felett.
Az ötlet alapjában véve zseniális, csak ott a gond, hogy egy ilyen utazás túl rövid egy normális étkezéshez. Táadásul ebben a műanyag evőszközös tálcás megoldásban simcs semmi romantuikus.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Japán kórházi koszt

A kórházi koszt hálás téma, sok helyen rémes, ezért minden ellenpélda hatalmas visszhangot vet. Egy amerikai hölgy Japánban szült, és néhány napot a kórházban töltött. Tucatnyi képet töltött fel a netre, hogy megmutassa, miket szolgáltak fel neki az étkezések során. Sok mindenre számított, de erre nem.

dizájn japán kórház koszt étkezés

Omuraisu, makaróni saláta, csirke leves, tintahal gyűrűk, gyümölcs, zöld tea

Tovább


Egészségesebb a kétszeri étkezés?

A napi kétszeri étkezés, vagyis a bőséges reggeli és ebéd, hatékonyabb módja lehet a 2-es típusú cukorbetegség kezelésének, mint a sokszor, de keveset elvére épülő étrend.

    A prágai Klinikai és Kísérleti Orvostudományi Intézet kutatói 54 önkéntest vontak be a vizsgálatukba. A 30 és 70 év közötti résztvevőket - mindegyikük 2-es típusú cukorbetegséggel küzdött - két 27 tagú csoportba osztották. Az egyik csoport tagjai napi hatszor étkeztek kis adagokat (A6) tizenkét héten át, majd további három hónapra átváltottak a napi kétszeri, bőséges reggeliből és ebédből álló étrendre (B2). A másik csoport tagjai ennek fordítottját követték. Mindkét étrend átlagosan napi 1700 kalóriát tartalmazott, 500 kalóriával kevesebbet a javasolt napi kalóriabevitelnél.

    A B2-es étrendben reggel 6 és 10 óra, majd 12 és 16 óra között ettek a résztvevők, míg a A6-os étrend alapján egész nap falatoztak. A B2 étrendnél átlagosan 1,4 kilogrammal többet fogytak a résztvevők és nagyjából 4 centiméterrel többet veszítettek a derékbőségükből, mint az A6 étrendnél. A naponta kétszer étkezőknek a vércukorszintjük is csökkent.

A páciensek tartottak attól, hogy éhesek lesznek estére, ám az éhségérzetük alacsony volt, mivel napközben addig ettek, amíg jól nem laktak. Amikor azonban napi hatszor étkeztek, nem érezték jóllakottnak magukat, ami meglepő volt. Az eredmények olyanok számára is hasznosak lehetnek, akik nem küzdenek diabétesszel, csupán szeretnének veszíteni a súlyukból.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Barlangban bulizni

Napi videó:   Ilyen az áradás a sivatagi városban

Napi fotó:  A profik fát vágnak

Macskaőrség:   Mosásnap macskákkal

 

(via)

Tovább


Férfiak vs. nők

Hogyan képzelik el a férfiak és a nők a Valentin-napi fogásokat:

NŐK

A reggeli:

Tízórai:

Ebéd:

Uzsonna:

Vacsora:

FÉRFIAK

A reggeli:

Tízórai:

Ebéd:

Uzsonna:

Vacsora:

Ja, a virág:

És a desszert:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnégyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   India sötét titka - gyerek-szénbányászok

Napi videó:   Elszabadult sportkamera

Napi fotó:  Jéglufi

Macskaőrség:   A mai fogás

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Könnyű őszi ebéd

Rengeteg őszi gyümölcs és termést hozott az ősz. Ideje egy kis könnyű alapozó diétának az ünnepek előtt. Tápláló, egészséges, mégis könnyű és finom.

körte, szőlő, dió, és mogyoró

És valami izgalmas, kísérőnek:

Néhány szelet füstölt sajt

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Titokzatos körök a tenger fenekén

Napi videó:   Minden álma valóra vált...

Napi fotó:  Átsétálnál alatta?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.