Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csúnya de finom: Habsüti

Ennek a receptnek a legnagyobb előnye, hogy maradék tojásfehérje hasznosítására a tökéletes megoldás. Sokféle recept után marad meg tojásfehérje, összegyűjtve ebben a süteményben a helye. Olcsó, pillanatok alatt kikeverhető, csak a sütésre kell várni. Tökéletes példája a csúnya, de nagyon finom süteménynek.

Habszelet

Tovább


Candwich, a konzerv-szendvics

Nem is tudom, mi lehetne a jó magyar neve, talán még a konzervics a legjobb. Ugyanis a dobozos sör vagy kóla után már a kaja is vehető automatából konzervbe zárva.

Tovább


Miért ne hagyj dobozos üdítőt télen a kocsiban

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ide akarok felköltözni

Napi videó:   Mit csinálj az üres üvegekkel

Napi fotó:  Életszerű

(via )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Te megetetnéd a gyerekkel?

Japán instant édesség gyerekeknek. A mindenféle műporból és egy kis vízzel műkrémeket lehet csinálni. A műkrémet megformázva műszushi édesség születik. Gusztusos, nem?

Tovább


Ötperces hidegkonyha: Magyaros sajttorta

Szeretem az olyan ételeket, amelyek néhány közönséges alapanyag összekombinálásból valami különlegesebb jöhet létre. Különösen akkor, ha ez gyorsan elkészíthető. Váratlanul beállított vendégek fogadására tökéletes.

Magyaros sajttorta

Hozzávalók:
1 nagy csomag (40dkg) csomagolt szeletelt sajt (tenyérméretű)
1 doboz magyaros vajkrém

Elkészítés:

Az első szelet sajtot leterítjük a deszkára. Megkenjük a vajkrémmel.

Rátesszük a következő szelet sajtot, ezt is megkenjük. Így folytatjuk, amíg van sajt. Igyekezzünk úgy elosztani a vajkrémet, hogy egyenletesen kenjük vele a szeleteket.

 A végén a maradékot kenjük a tetejére, és valamilyen mintával díszítsük, például hullámos szélű tortakrém-lappal. Díszíthetjük snidlinggel, uborkával, szórt petrezselyemmel, stb.

 

Rakjuk be rövid időre a fagyasztóba. Ha a vaj megkeményedett, szeleteljük fel. Mint  képen is látszik, nekem nem volt türelmem eleget várni. J

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   A világ szemét-fővárosa

Napi videó:   Így játszik egy parkour Assassin Creed-et

Napi fotó:  Keresd az egeret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.