Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vízesés étterem

A világ egyik legérdekesebb étterme egy vízesés lábánál fekszik. Pontosabban benn áll a vízben. 

Fülöp-szigetek, Quezon-tartomány, San Pablo városa:


Nagyobb térképre váltás

A Villa Escudero Plantations and Resort kerthelyiségének egyik fala egy vízesés, ráadásul a víz az éttermen keresztül folyik végig. A bambusz padok és asztalok is a vízben állnak, a meleg időben bokáig járunk a kristálytiszta vízben. A konyhájuk sem utolsó, a fillippinó konyha legjobb fogásait tálalják fel.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Bérelj magadnak sziget-erődöt

Napi videó:   Hihetetlenül szerencsés emberek

Napi fotó:  Felemás szemmel

 (via villaescudero)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Nagyon tud a kínai vattacukor-árus

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   http://postr.hu/szerkeszto/bejegyzesek/bejegyzes-lista/blogid/1496

Napi videó:   Nők akkor és most

Napi fotó:  404-es szoba titka

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legnagyobb csokoládé szökőkútja

Melyik a legfinomabb szökőkút? Természetesen a csoki. És hol volt ebből a legnagyobb? Természetesen csakis Las Vegasban.

 

Bellagio szállodában felépített csoki szökőkút 9 méter magasból, a mennyezet alól pergette lefelé sok kisebb „vízesésben” a fehér-, a tej-, és az étcsokoládét.

 

A rendszerben összesen több mint egy tonna finom csokoládé keringett.

Jean Philippe Patisserie, a díjnyertes cukrász másfél éven keresztül tervezte és építette teljesen egyedül.

Sajnos az egész szökőkút üveg mögé volt zárva, így senki sem márthatta ujját a csokiba egy kis kóstolásra.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Hogyan tűntesd el excsajod tetovált képét

Napi videó:   Ijedős férfiak

Napi fotó:  Mi van a fürdőzők kezében?

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Aludj hamburgerben

Aludtál már hamburgerben? Pontosabban sajtburgerben. Ebben az ágyban mindaz megtalálható, ami egy igazi sajtburgerben. A puha húsmatractól egy sajtszelet lepedő, és egy fodros salátalevél választ el. A fejed alá gyömöszölheted az uborkát, vagy akár a ketchupot is.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Légből kapott terhesség, avagy így készült a gyerek

Napi videó:   Ujjak nélkül zongorázik

Napi fotó:  Trükkös bringás

(via oddity)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egytonnás mortadella

Mortadella! Az olasz felvágottak királya. Semmi mással össze nem téveszthető. Eredetileg bolognai felvágott, ma már számos olasz régióban gyártják.

A mortadella sertéshúsból készül de a szalonna egy részét (legalább 15 százalékát) nem darálják bele, hanem kockázva belekeverik. Ez adja összetéveszthetetlen mintázatát.

A receptek eltérőek, minden gyártó a maga ízlése szerint fűszerezi, de gyakran adnak hozzá pisztáciát, zöld szemes borsot, vagy olajbogyót.

A mortadellát lassú tűzön hosszan főzik, majd száraz hővel szárítják. Sok helyen kicsit meg is füstölik.

Legfontosabb jellemzője a mérete. Az igazi mortadella legalább harminc centiméter átmérőjű rúdban készül, súlya kétszáz kiló, de fél méter átmérőjű, és egytonnásak is előfordulnak.

Vásárláskor helyben, előttünk, vékonyan szeletelik. Újabban gyakran mint a sajtot darabolják.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   A pénzcsináló

Napi videó:   Világrekord: Meglovagolni a 27 méteres hullámot

Napi fotó:  A legkirályabb cumi

(via odditycentral)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.