Nem is tudom, mi lehetne a jó magyar neve, talán még a konzervics a legjobb. Ugyanis a dobozos sör vagy kóla után már a kaja is vehető automatából konzervbe zárva.

A dobozos szendviccsel az Egyesült Államokban rukkolt ki egy cég. A fémhengerbe zárt, kifli alapú étek szavatossága egy teljes év. Venni automatákból lehet, ahogy üdítőitalt vagy egyebet, és rendelhető neten is.

Egy négyes "kisrekesz" dobozszendvics ára bő kétezer forintnyi, a 24 darabos "nagyrekesz" 13 ezer körül van, azaz fajlagosan a nagyobb "kiszerelés" a drágább.

A "konzervics" 12 változatban, illetve ízben lesz kapható.

Az egész atyja Mark Kirkland, a Markonefoods cég embere. Feltárta, hogy a "konzervics" hosszú szavatosságát egyebek közt a csomagolás optimális víz- és oxigéntartalmának köszönheti.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Minden esküvőn vannak idióták

Napi videó:   A kisbabák egy másik bolygóról jönnek

Napi fotó:  Nekem ez kell

(via farm3, media.mpr, mti)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...