Megmaradt kétmaréknyi felkockázott pulykacomb-hús ebédről, este úgy döntöttem gyorsan kezdek vele valamit.  Körbenéztem a kamrában és így született meg a Sütőtökös pulykacomb.

Sütőtökös pulykacomb

Hozzávalók:
40 dkg filézett pulykacomb-hús
1 fej hagyma
5 dkg húsos szalonna
15 dkg sütőtök
2 ek. pirított tökmagbél

bors
3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A szalonnát üvegesre sütöm, rádobom a felkarikázott hagymát, és az összetört fokhagymát. Amikor megfonnyad, rádobom a sózott, borsozott húst.

 Kifehéredésig sütöm, majd rádobom a sütőtököt is. Lefedem, és puhára párolom. Amikor elkészül, belekeverem a tökmagot is.

Friss kenyérrel isteni vacsora volt. Sajnos mire kiderült, hogy nem sikerült az elkészült ételről a fotó, addigra már egy falat sem maradt. Így most nincs kép a végeredményről.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Drága cipő? Így készül Indiában.

Napi videó:   Csúnya eset a hókotró villamossal

Napi fotó:  Tökéletes árukapcsolás

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...