Döbbenet nem, hogy ez a fogás diétásnak számít.

Felugrott hozzám egyik nap az egyik barátom, és végül estig maradt. Vacsorára már nem akart maradni, mert kiderült diétázik, és keton-diéta szerint étkezik. Kikérdeztem, mi ennek a lényege, és ennek alapján rögtönöztem ezt a vacsorát számára. De gyorsan kiderült a család többi tagja is ezt kér vacsorára.

Sajtos hagymás gomba virsli koszorúban

 

Hozzávalók személyenként:

1 pár bécsi virsli
2 db zöldhagyma
10 dkg gomba
10 dkg félkemény sajt
kevés zsiradék

Elkészítés:
A zöldhagymát 2-3centis darabokra vágjuk, a gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. a sajtot lereszeljük, a virslit megszurkáljuk.

A serpenyőbe rakom a zsiradékot, rádobom a gombát és a hagymát, és nagy lángon pirítom, amiikor kb. félig kész, közepes lángra teszem, a zöldésget a serpenyő középre húzom, és köré rakom a virslit. Amikor az egyik oldala megsült megfordítom a virsliket. a zöldséget széthúzom, hogy elterüljön a virslik között. A reszelt sajtot egyenletesen rászórom. Amikor a virsli megsült az egészet úgy csúsztatom egy tányérra, hogy megtartsa formáját.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A legnagyobb posztapokaliptikus fesztivál

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  Mondtam, hogy utálom ezt a kesztyűt!

Napi videó:   Így készül a sárkány

Napi fotó:    

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...