Semmi magyarkodás nincs benne, egyszerűen így adták a hozzávalók.

Gyakran eszünk salátát, általában szinte mindig ugyanúgy készítjük, ugyanúgy tálaljuk, ugyanúgy esszük. Pedig egy kis variálással szinte más végeredményt kapunk. És mennyivel jobban néz így ki, nem igaz?recept hidegétel saláta

Piros-fehér-zöld saláta

 

Hozzávalók:
Fejes saláta
paradicsom
kápia paprika
krémfehérsajt

Elkészítés:
A fejes salátából két szép nagy levelet a tányér aljára fektetjük. Pár levelet apróra tépkedünk. Ráfektetjük a felszeletelt paradicsomot, majd a felkarikázott kápia paprikát. Végül megszórjuk a kockára vágott sajttal.
Ezek után mindenki saját kedve szerint folytathatja: eszi így, sózza-borsozza, meglocsolja ecettel és/vagy olajjal, csurgathat rá balzsamecetet, esetleg meglocsolhatja szójaszósszal. A lehetőségek végtelenek, csak a látvány és az élmény más.

recept hidegétel saláta

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Láncing a kommandósoknak 
Macskaőrség: Örögbefogadás 
Napi videó: 
Mit evett az Anakonda utoljára? 
Napi fotó: 
Szövetség

recept hidegétel saláta