Hétvégi dizájn: Konyhasziget ülősarokkal

Lenne ehhez elég nagy konyhád?

Hétvégi dizájn konyhasziget ülősarok

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A kivitelezés királyai
Macskaőrség:  A világ legszebb macskái III.
Napi videó:  Nehéz nap a melóhelyen   
Napi fotó:
Na, ki a legkeményebb?

Hétvégi dizájn konyhasziget ülősarok

Tovább


Kétsajtos kenyérlepény medvehagymával

Medvehagyma és finom sajtok. Mi más kell egy egyszerű, de finom vacsorához?recept főétel melegétel tészta kenyér medvehagyma cheddar mozzarella

A tavasz csalhatatlan jele, ha a piacokon felbukkan a medvehagyma. Vétek kihagyni ezt a rövid ideig elérhető finomságot. Például isteni feltét lehet egy kenyérlepényen. Nem is kell más mellé csak jóféle sajt. A cheddar markáns ízzel ruházza fel, a mozzarellától pedig olyan gyönyörűen folyós lesz.

recept főétel melegétel tészta kenyér medvehagyma cheddar mozzarella

Kétsajtos kenyérlepény medvehagymával

Tovább


Hétvégi dizájn: mozaik-sushi

Hogy látványos étel kerüljön a tányérra.hétvégi dizájn sushi szusi mozaik

Tovább


Hétvégi dizájn: Cseppenésmentes üveg

A Brandeis Egyetem tudósai megalkották a cseppenésmentes borosüveg-nyakat. Ezzel a palackkal vége az üveg oldalán lefutó borcseppeknek.Hétvégi dizájn üveg palack Cseppenésmentes nyak

Tovább


Texasi zöldséges-rizses sertéshús

Egy Tex-Mex stílusú fogás, de magyar konyhához nagyon közelálló ízvilág. Egy gazdag egytálétel, erős fűszerezéssel, és sok finom zöldséggel.

Recept főétel melegétel egytálétel hús rizs sertés zöldség texas mexikó

Texasi zöldséges-rizses sertés

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.