Gasztro fotónovella - Paradicsomos párolt marha

Ezzel az isteni étekkel az egyik barátom lepett meg, és rögtön el is kértem a receptjét. Egyúttal az abszolút kezdőknek is szeretnék segíteni a konyhában, ezért lépésenként, fotóval illusztrálva mutatom be az elkészítését. A gasztro fotónovella első fejezete a paradicsomos párolt marha.


Tovább


A csokoládé csodája

Megtekintés csak saját felelősségre:

Tovább


Bagett-asztal

Ezt a bagett-asztalt a lengyel Studio Gyalik design cég készítette.

Az asztalt egy bécsi esettanulmány ihlette, amely szerint Bécsben annyi élelmiszert dobnak ki, amennyivel Graz lakóinak felét táplálni lehetne.

Tovább


Padlizsános szendvicsragu

Nem melegszendvics, nem hidegszendvics, de akár lehet ez is, az is. Ez egy köztes állapot, meleg szendvicsragu a kenyéren.

Padlizsános szendvicsragu:

Tovább


Filterpréselő teásbögre

A teaivás piaca a jelek szerint vég nélkül ontja a különböző dizájnú és funkciójú bögréket. Legújabb felfedezettem a bögre, amelyik kipréseli helyettem a filtert. Mindezt anélkül, hogy nekem szorongatnom kellene a zacskt, csupa tea lenne a kezem, stb. A Tea Cup SlingsHOT tervezője Samir Sufi.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.