Szülinapi torta Dexter rajongóknak

A torta ízlésességén lehet vitatkozni, de műfajában kétségtelenül elismerésre méltó az eredmény és a befektetett munka. De az biztos, hogy a szülinapos nagyon fog örülni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ezek aztán tudnak egyensúlyozni

Napi videó:   Akik komolyan veszik a paintballt

Napi fotó:  Jó a kilátás

(via wot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Indiai utcai látványszakács

Egy könnyű indiai palacsintát?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Ilyet még nem láttál: Körpanoráma-videó a száguldó F1 kocsiból

Napi videó:   Nagy repülés, fájdalmas csobbanás

Napi fotó:  Egy kis séta a kutyával

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kolbászból fasírt

Egy nagyobb adag sütőkolbászt fettem nemrégiben a hentesemnél, amit több résre bontva lefagyasztottam. Hétvégén elővettük az egyik csomagot, de nem volt kedvem egyszerűen sült kolbászt enni, ezért játszadoztam egy kicsit.

 Kolbászból fasírt

Hozzávalók:

1kg sütőkolbász

2db zsömle

1 közepes hagyma

4db tojás

bacon

 

Elkészítés:

A tojásból keménytojást főztem, a kolbászt kibontottam a bőréből, és egy tálba tettem. Apróra vágtam a hagymát, tejbe áztattam a zsemlét, és alaposan összegyúrtam a kolbászhússal.

Kikentem zsírral egy cseréptálat, a hús feléből egy téglalapot formáltam.

Ráfektettem a tojásokat.

Ráborítottam a maradék húst, megformáztam, beborítottam baconnal.

200 celsius fokon egy órán át sütöttem.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   A legnagyobb virág

Napi videó:   Vetkőztető alkalmazás iPhone-ra

Napi fotó:  Luke Skywalker posztolt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Vinetta, a padlizsán krém

Ez a padlizsán legfinomabb formája. Sokféle recept létezik rá, mivel izlés szerint készíthető, ezért sok háznál ugyanaz a recept más és más.

hidegkonyha előétel krém Vinetta padlizsánkrém

Ez egy nagyon finom padlizsán krém, melyet régóta készítek. Az ismerősök és barátok szerint nálunk ették a legfinomabbat. Sokan kérték már a receptjét, de én mindig a kóstolás módszerét használom, hogy igazán finom legyen. Eddig nem voltak pontos mennyiségek. Ma készítés közben méricskéltem, számoltam, hogy le tudjam írni a pontos receptet. Ezért kicsit furcsák a mennyiségek, de azt én általam megszokott ízt kapjátok. De ajánlom mindenkinek, hogy bátran kísérletezzen a mennyiségekkel.

Vinetta - padlizsánkrém

Hozzávalók:

85 dkg sült, hámozott padlizsán

1kávéskanál őrölt feketebors,

5 kávéskanál só,

3 evőkanál mustár,

6 evőkanál majonéz,

kb. 5 gramm fokhagyma (2-4 gerezd),

egy nagy fej (13 dkg) apróra vágott vöröshagyma.

Készítés:

A feladat innentől egyszerű: az egészet homogénre kikeverjük, és pirítóssal tálaljuk.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Miért lopják a Porsche lámpákat

Napi videó:   Kicsit durva medencés buli

Napi fotó:  Nyomok utánad

hidegkonyha előétel krém Vinetta padlizsánkrém

Tovább


Vicces bögrék

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Egy kis árnyékot, könyörgöm!

Napi videó:   Hogyan szedj fel lányokat a Konditeremben

Napi fotó:  Schrödinger macskája él és nagyon dühös

(via iif)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.