Pulyka Erdő széle módra

Ahogy a nóta mondja, "Erdő szélén nem jó lakni, mert sok fát kell hasogatni." Viszont található ott sok minden: erdei gombák, csipkebogyó, stb. Ez adta az ötletet egy finom ételhez. Készülhet tetszőleges húsból: csirkéből pulykából, sertésből, akár nyúlból is. Bár talán vadból volna a legjobb: esetleg őz, vagy vaddisznó. Nekem most csak pulyka volt itthon.

Pulyka Erdő széle módra

Tovább


Rekordméretű óriás zöldségek

Lassan itt a palántázás ideje. Ideje a rekordokra gyúrni, ha nyerni akarsz a versenyen. Nem semmi érzés lehet, ha egyetlen tököt hárman tolnak haza két talicskán.

Tovább


Ha egy csokiszelet nem elég, csinálj egy nagyobbat

Mondjuk egy mogyorós-nugátos-mogyorókrémes-karemellás csokirudat. Úgy hét és fél kilósat. És hívj meg rá egy jó nagy társasásot.

A hozzávalók

Készítsük el az alapcsokit:

Tovább


Ezt a könyvet sokan elolvasnák

Az atyai könyvtár féltve őrzött darabja különös titkot rejt. Vajon hol lehet a világtörténelem többi kötete, azokba is szívesen beleolvasnánk.

Tovább


Halálvágy kávé

Halálvágy. Erős név egy kávénak. De csak azért, mert valóban erős. A forgalmazója állítása szerint találtak egy olyan kávéfajtát, amely kátszáz százalékkal több koffeint tartalmaz, mint a tipikus kávézói kávé.

A forgalmazó, a Death Wish Coffee weboldalán olvasható a figyelmeztetés:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.