Nyalóka szobrász

Foggal faragni, vakon, hát nem semmi.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ezen röhög az egész internet

Napi videó:   Csúcskutyák

Napi fotó:  Laknál ilyen szobor mellett?

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Lilakáposzta lekvár

Sokak számára meglepő, de nem csak gyümölcsből lehet lekvárt főzni. Ezt általában nem vajas kenyérre kenjük (bár azon is finom), hanem inkább főételek remek kísérője. A pikánsan elkészített édes, fűszeres zöldséglekvár megvadíthatja a legegyszerűbb sült húsokat is, de egy vadhús mellé az igazi. Érdemes egy nagyobb mennyiséget csinálni, és dunsztban elrakni.

Lilakáposzta lekvár

Tovább


Mit csinálj a csirkemellel?

Egész csirkemell vagy filé? Mit vesztünk és mit nyerünk a választáson? A hentesnél dilemma, hogy melyiket válasszuk. Az egész csirkemell olcsóbb, de dolgozni kell vele, és hulladék is van. A filé, sokkal kényelmesebb, de drágább is. Amiért én mégis az egész csirkemell vásárlását javaslom, az két további előny, amelyről megfeledkezünk. Ugyanis a látszólagos hulladék felhasználható.

Tovább


Epres-túrós rakott kalács

A szikkadt kalácsot vétek kidobni, különböző sült és rakott édességekhez tökéletes tészta még. Megmaradt a húsvéti nagy, fonott kalácsból egy harmincdekás darab. az egyik legegyszerűbb és kedvenc receptemet vettem elő, amelyen szokás szerint egy kicsit variáltam.

Tovább


Military étterem

Azt még megértem, hogy sokan vonzódnak a military stílushoz, és szívesen mennek el egy ilyen stílusú étterembe. De hogy pont a háború sújtotta Bejrútban?

A gyorsétterem neve "Zsemlék és fegyverek", ami így elég rosszul hangzik, de az eredeti "Buns & Guns" már sokkal stílusosabb. A Libanoni főváros déli, Hezbollah által uralt déli külvárosában nyílt.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.