Texasban sincs már utolsó kívánság-menü

Nemrégiben bemutattam egy fotósorozatot, amely puerto ricoi halára ítéltek utolsó vacsoráját mutatta be. Egyre kevesebb helyen létezik már ez az utolsó kiváltság. Nemrégiben Texasban is megszüntették, ahol eddig elég rugalmasan kezelték ez a kérdést.

A texasi igazságszolgáltatás megszüntette a halálraítélteknek biztosított utolsó - egyéni kívánság szerinti - étkezés lehetőségét. A döntés oka az volt, hogy az egyik utolsó kivégzett rab egy falatot sem evett az általa rendelt, meglehetősen költséges menüből.

Tovább


Ötperces hidegkonyha - Fokhagymás–gouda sajtos tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül. Minél öregebb a gouda sajt, annál finomabb a krém.

Tovább


Te hány borospoharat bírsz el egyszerre?

Philip Osenton megdöntötte a "borospohár-tartás egy kézben" világrekordját. Ne nagyon próbáljuk meg követni: egyrészt ha rosszul sikerül, akkor takaríthatunk, másrészt három családnál sincs elég borospohár hozzá.

Jócskán megdöntötte az előző rekordot, amelyet egy Barcelonában dolgozó, Fülöp-szigeteken született férfi állított fel 2007-ben, 39 pohárral.

Tovább


Diétás rizottó

Ez a világ legegyszerűbb rizottója, ráadásul egészséges is. A barna rizs, a sárgarépa, és a gomba magas rosttartalma tisztítja a beleket. Laktató, de alacsony a kalóriatartalma, ezért fogyókúrázóknak is ajánlom.

Tovább


Vasárnapi csokoládé

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.