Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyorshűtés két perc alatt

Így hűthetsz le egy doboz italt, két perc alatt, akár húsz fokkal is. Nem kell hozzá más, mint jég, víz és só.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Ilyen helyen jobb dolgozni

Napi videó:   A medence vonza az idiótákat

Napi fotó:  Ilyen helyen jobb dolgozni

Macskaőrség:   Mit rejt a szekrény?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Kávéfőző ébresztőóra

Ez már nem is kávéfőző-gép, hanem inkább ipari dizájn műremek. Csak be kell állítani az ébresztőórát, a fiókba kávét és cukrot tölteni, a megfelelő tartájokba pedig tej és víz kerüljön. És másnap reggel a frissen főzött kávé illatára, és a víz rotyogására ébredünk.

Tovább


Dévényi kakukkfüves sertésszelet

Szlovákiai nyaralás után egy helyi ihletésű recept. Igazi nyári fűszeres ragu, sok friss hagymával és paprikával, gombával és sonkával. Nem egy túl könnyű fogás, de az ízek magukért beszélnek.

Dévényi kakukkfüves sertésszelet
Tovább


Harapnál egy szexi barackot?

A kínai Qixi fesztivál egy hasonló ünnep, mint errefelé a Valentin-nap. De úgy látszik, nem feltétlenül annyira romantikus ez az alkalom. Élelmes vállalkozók a legmeglepőbb módon próbálnak pénzt csinálni. Például ennek a dobozkának a gyártója apró bugyikat húz a barackokra. Mindezért horribilis pénzt 498 jüant, kb. 18 000 forintot kérnek.

Tovább


Sütögetés láván

Nem tudom, hogy félreértette, mit jelent a lávakövön sütés, vagy csak az extrém főzésnek hódol. De komoly előkészületek után folyós láva felett sütötte meg pecsenyéjét.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.