Létezhet ennél királyabb uzsonnástáska?

Ha tele van töltve sajtburgerrel, akkor minden oké.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Vigyázz a bosszúálló nőkkel

Napi videó:   Kicsit túlzásba vitték a fekvőrendőrt

Napi fotó:  Amikor a sátán motorozik

(via eastpack)

Tovább


Chips 3 perc alatt

Nagyon egészségtelen, de nagyon finom csemege. Piszok egyszerű csinálni, és akkor még az E- betűsek is kimaradnak belőle.

Nem kell más hozzá, mint egy olajsütő, és néhány krumpli. A trükk a szeletelésben van. Melegítsük fel az olajat a legmelegebbre. Amíg melegszik, hámozzuk meg a krumplikat, és mossuk meg. Ha a krumplinak egészséges, vékony héja van, akkor még meghámozni sem fontos, csak mossuk meg jó alaposan.

Most jön a trükk: felejtsd el a kést, és vedd elő az uborkagyalut. Ha az olaj forró, egyből az olajsütőbe gyaluljuk bele a krumpliszeleteket. Így nagyon vékony lesz, és nem tapadnak össze a karikák. Vigyázzunk, hogy ne rakjunk az olajba túl sokat, mert akkor összetapadnak a szeletek, és nem lesz ropogós.

Addig süssük, amíg sistereg az olaj. Emeljük ki, és itassuk le róla az olajat. Sózzuk, és már tolhatjuk is befelé.

Egy tipp: Ha kerti bulit csapunk, ahol nincs gond az olajszaggal, akár az asztal közepén is folyamatosan sülhet a chips. Csak ki kell mondani a játékszabályokat, vagy az eheti meg, aki vágta, vagy aki kiveszi, annak kell új adagot sütnie.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Mint egy vadászgép az országút felett: Lamborgini Perdigon

Napi videó:   Mindig van egy idióta, aki be akarja törni

Napi fotó:  Így van értelme a mondásnak

Tovább


Séta egy eredeti kínai húspiacon

Ha eddig nem hitted el, hogy mi mindent megesznek..

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Tudod, hogy készülnek a hegymászós fényképek?

Napi videó:   Csúnya baki az időjárás-jelentés alatt

Napi fotó:  Merre is menjek?

(via funnydailydose)

Tovább


Mézes karotta krémleves

Ugye, mennyivel elegánsabban hangzik, mint a répapüré-leves. Pedig érdemes kipróbálni, mert isteni melengető leves hideg estékre.

Mézes karotta krémleves 

Hozzávalók:

10dkg vaj

6dl tej

3dl főzőtejszín

2ek. méz

1 csoko bazsalikom

60 dkg sárgarépa

csipet só

csipet kakukkfű

Elkészítés.

A vajat felhevítjük, beledobjuk a bazsalikomot, a felkarikázott sárgarépát, sót, kakukkfüvet, mézet. Néhány percig pirítjuk, hogy a méz rákaramellizálódjon, majd egy kevés vízzel puhára pároljuk.

Ha megpuhult, hozzáöntjük a tejet, egy botmixerrel pépesítjük, felforraljuk, majd a tejszínnel besűrítjük. Tálaláskor dobjunk a tetejére bazsalikomot, esetleg snidlinget,  pár kocka ropogósra sült baconnal pedig maga a tökély.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Találd ki, mit látsz a képeken

Napi videó:   Vagány a buszsoför

Napi fotó:  Reszkess, hamarosan...


Tovább


Cukkinis meleg előétel

Párom tegnap megkívánt az ebéd elé egy kis meleg előételt.Mivel tőle sem áll távol a kísérletezés, benézett a hűtőbe, kipakolt néhány dolgot, és ez született belőle:

Cukkinis meleg előétel

Hozzávalók:

1 cukkini,

4-5 db lecsópaprika,

1 nagy fej hagyma,

3 db hámozott paradicsom

bacon kockára vágva

némi maradék gyros apróhús

Fűszerek:

só,

bors,

gulyáskrém,

Kevés” kentucky-csirkeszárny” fűszerkeverék,

Elkészítés:

A bacont zsírjára sütöm.

Rádobom a hagymát, üvegesre párolom.

ráteszem a kockára vágott zöldségeket, megszórom sóval, borssal, kentucky fűszerkeverékkel, nyomok rá gulyáskrémet. Megpárolom a keveréket, úgy hogy az összes levét elfőzöm.  A végén az apróra vágott kész húst is rádobom és összeforralom az egészet.

Pirítóssal tálalom.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Amikor a friss hír 25 éves

Napi videó:   Vigyázz, hol parkolsz

Napi fotó:  Hol állítsam fel a darut?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.