Ötperces hidegkonyha - Magyaros tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Magyaros tojáskrém

Hozzávalók:
7 tojás
10 dkg margarin
10 dkg tejföl
nyers paprikakrém (Erős Pista/Édes Anna)

Elkészítés:
A tojásból keményre főzzük, megpucoljuk hozzáadjuk a tejfölt, és a margarint, merülőmixerrel, vagy mixervágóval finom krémmé dolgozzuk. Ízlés szerinti mennyiségű paprikakrémmel elkeverjük.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Az álcázás mesterei

Napi videó:   Így mosnak kezet az űrben

Napi fotó:  Haza kell vinni az ajándékot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A halálraítélt utolsó vacsorája

Az utolsó vacsora kiváltsága a halálraítéltek utolsó joga ki tudja mióta. Bármit kérhetnek, megkapják. Néhány dolgot elárul róluk, mit is szeretnének utoljára enni. Az Amnesty International kampányában szereplő képek a halálbüntetés eltörlésére szólítják fel a világot. A képeken öt puerto ricoi elítélt utolsó vacsorája látható. Döbbenetes az a tény, hogy kivégzésük után évekkel derült ki, mind az öten ártatlanok voltak.

Tovább


Gasztro fotónovella - Paradicsomos párolt marha

Ezzel az isteni étekkel az egyik barátom lepett meg, és rögtön el is kértem a receptjét. Egyúttal az abszolút kezdőknek is szeretnék segíteni a konyhában, ezért lépésenként, fotóval illusztrálva mutatom be az elkészítését. A gasztro fotónovella első fejezete a paradicsomos párolt marha.


Tovább


A csokoládé csodája

Megtekintés csak saját felelősségre:

Tovább


Bagett-asztal

Ezt a bagett-asztalt a lengyel Studio Gyalik design cég készítette.

Az asztalt egy bécsi esettanulmány ihlette, amely szerint Bécsben annyi élelmiszert dobnak ki, amennyivel Graz lakóinak felét táplálni lehetne.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.