Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: agyvelő reggelire

Halloween reggeli

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:    Az egyensúly művészete

Napi videó:   A világ legnagyobb tűzijáték bombája

Napi fotó:  Ma ki mit hagyott otthon?

Macskaőrség:  Ablakmosó macska 2.

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Bulikaják Halloween partira

A Halloween a gyerekek és a horrorrajongók ünnepe. Imádnak mindent, ami bizarr, undorító, vagy véres. Néhány ötletes fogás, mit csomagoljunk estére a gyereknek.

Tovább


Kaktusz- és vírusnyalóka

Kicsit morbid édesség ötlet.

Tovább


Klasszikus vadas-mártás

A vadas mártásnak nem túl jó a híre manapság. A rosszabb vendéglőkben maradék-temetőnek használják, ami elnyeli a tegnapi húslevest és a maradék húst. Amit az iskolai menzákon vadasként adnak, azzal egy életre elveszik az ember kedvét még a hasonló fogásoktól is. De sajnos sok helyen a családokban is valami utánzat készül. Egy ismerős pedagógus 15 év menzai vadas után állította, hogy ki nem állhatja ez az ételt. Azután egyszer az erőltetésre megkóstolta az igazit, és elkerekedett a szeme, hogy ez ilyen?

Van néhány szabály, amit be kell tartani egy jó vadashoz. Ne készítsük maradék húslevesből (bár a lét felhazsnálhatjuk), vagy húslevesből kivett zöldségből. Ne használjuk fel hozzá a maradék húst sem. Ne tálaljuk tésztával, a vadashoz krumpligombóc, krumplifánk, vagy zsemlegombóc illik. A mártásnak egyszerre kell zöldségesnek, savanyúnak és édesnek is lenni. Érezni kell benne a mustár ízét is. Marhából készítsük, a vadhús talán még jobb, ne próbálkozzunk más hússal. Csak így kapunk egy összetett, páratlanul gazdag ízvilágot.

Vadas marha

Tovább


Sört a plafonra

Helytakarékos megoldás:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.