Candwich, a konzerv-szendvics

Nem is tudom, mi lehetne a jó magyar neve, talán még a konzervics a legjobb. Ugyanis a dobozos sör vagy kóla után már a kaja is vehető automatából konzervbe zárva.

Tovább


Miért ne hagyj dobozos üdítőt télen a kocsiban

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenháromezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ide akarok felköltözni

Napi videó:   Mit csinálj az üres üvegekkel

Napi fotó:  Életszerű

(via )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Sült krumplipüré

A krumplipüré az egyik legegyszerűbb és legfinomabb köret, Lehet teljesen krémesen, vagy éppen rusztikusan, amikor a pürében apró krumpli darabok vannak. Múltkor támadt egy ötletem, és játszottam egy kicsit. Miért ne lehetne fokozni az élményt?

Tovább


Te megetetnéd a gyerekkel?

Japán instant édesség gyerekeknek. A mindenféle műporból és egy kis vízzel műkrémeket lehet csinálni. A műkrémet megformázva műszushi édesség születik. Gusztusos, nem?

Tovább


Ínyenc palacsinta húsimádóknak

Hétvégén a fiam erős felindulásból palacsintát kért vacsorára. Nekem nem volt kedvem az édeshez (ami ritka nálam), és valamilyen sós, pikáns palacsintára vágytam. Így született meg ez a recept.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.