A legjobb bevásárló papírzacskók

Tovább


A világ legbonyolultabban tálalt tonhalas szendvicse

Nem tudom, hogy mi kell ehhez több: türelem vagy fantázia.

Ha érdekel, így készült:

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Ne higgy a szemednek

Napi videó:   Aki benned él

Napi fotó:  Trükkös fénykép a nyaralási katalógusba

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Medvehagymás-túrós pogácsa

Tudom, hogy manapság divat utálni a medvehagymát, mert a csapból is ez folyik, de mit tegyek, egyszerűen finom. És mivel most van a szezonja, most kell csinálni. Ez az egyik kedvenc medvehagymás pogácsa receptünk.

Medvehagymás-túrós pogácsa

Tovább


Ehető ruhák

Koreai képzőművész Yeonju Sung élelmiszerekből tervezett és alkotott meg ehető ruhákat. A kollekció alapanyagai között olyanokat találunk, mint paradicsom, banán, padlizsán, újhagyma, fehér retek, stb.

Tovább


Tudod mennyi cukor van benne?

Általában nem olvassuk el, mennyi cukor van egy adott termékben. De ha mégis, akkor sem tudatosul bennünk, ez mennyit is jelen. Itt egy tucatnyi finomság, szembesülj vele, mennyi cukrot rejtenek.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.