Napjainkban a melegszendvics megrekedt a sajtos-sonkás szendvicsnél, és a szendvicssütőben készült háromszögeknél. Pedig ennél sokkal izgalmasabban is el lehet készíteni. A kenyér nem maga a fogás, hanem csupán a hordozó felület, a sajtot nem ráolvasztjuk hanem inkább egy frillsajtott válasszunk. És az egészet koronázzuk meg egy hatalmas adag gombával.

recept melegétel szendvics gomba grillsajt

 Grillsajtos-gombás pirítós

 

Hozzávalók:
barna csiperke gomba
grillsajt
rozskenyér
vaj
majoránna

bors

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A vajat egy serpenyőben felolvasszuk, rádobjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával.  Elkeverjük és nagy lángon megpirítjuk. Közben egy másik serpenyőben a fél centi vastagra vágott grillsajt mindkét oldalát arany barnára sütjük. A vékonyra szeletelt rozskenyeret megpirítjuk.

Tányérra tesszük a meleg pirítóst, rápakoljuk a még forró sajtot, és az egészet vastagon beborítjuk a gombával.

recept melegétel szendvics gomba grillsajt

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A világ első kar nélküli tetováló művésze
Macskaőrség:  Macskabosszú
Napi videó: Démoni vulkán
Napi fotó:  Motoros légzsák

recept melegétel szendvics gomba grillsajt