Az egyik legnagyobb kedvencem, több mint harminc évvel ezelőtt ettem először egy remek étteremben. Ez az étel egy különleges kombináció, A Cordon Bleu izgalmas változata.

Csirkemell zengővárkonyi módra

Hozzávalók:
nagy csirkemell szeletek
15 dkg főtt sonka (nem gépsonka)
15 dkg félkemény sajt
10 dkg natúr krémsajt.
a panírozáshoz és sütéshez szokásos alapanyagok

 

Elkészítés:
A sajtot lereszelem, a sonkát felkockázom, és a krémsajttal összedolgozom. Ha pár másodpercig berakjuk a mikróba a krémsajtot, sokkal könnyebb összedolgozni.

A hússzeletek megsózom, mindegyikre teszek egy kanállal a krémből, feltekerem, és megtűzöm. Szokásos módon panírozom.

Forró olajban megsütöm. Rögtön tálaljuk, hogy a sajt folyós legyen.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Színes tavak vulkánja

Napi videó:   Ugró krokodil

Napi fotó:  medencebuli

Macskaőrség:   Vicces macskák 5.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...