Egy igazi ízkavalkád, amely feldobja a legnépszerűbb ételünket. Az egyik nagy kedvencem a gorgonzola sajt. Ez a tehéntejből készült olasz finomság számomra egyesíti a kéksajtok erős aromáját a Brie-sajtok könnyed lágyságával. A hét végén megleptem magammal egy darabbal, és hirtelen beugrott, ezzel töltöm meg a rántott húst. Óriás erőfeszítéssel letéptem magam a sajtról, és sikerült egy darabot átmentenem a főzéshez. Nevet is kellett neki adni, így lett Cordon Gorgon.

Cordon Gordon

Elkészítése:

Készítése roppant egyszerű. A húst vékony szeletekre, a sajtot hasábokra vágom. A hússzeletet leterítem, és ráfektetek egy darab sajtot.

Feltekerem a húst a sajtra, és megtűzöm.

Szokásos módon panírozom, és forró olajban megsütöm, azonnal tálalandó, hogy a sajt folyós legyen.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Rejtőzködő baglyok

Napi videó:   Szibériai híd

Napi fotó:  Semmi közöm a madarak eltűnéséhez

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...