Óvatosan a rendeléssel

A baltinore-i éttremben túl sok adag lángoló görög ajtot rendeltek.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A telefont fel kell tölteni
Macskaőrség:  Kutyák és macskák  
Napi videó: 
James Bond, a mosómedve  
Napi fotó: Kicsiben kezdte

(via youtube)videó étterem sajt lángol tűzoltó víz

videó étterem sajt lángol tűzoltó víz

Tovább


Tengeralatti étterem

Az elsőt Európában a norvégok építik.dizájn Norvégia étterem vízalatti

Tovább


Hétvégi dizájn: gyémántvíz

hétvégi dizájn víz palack üveg gyémánt

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Kimenő a tenger közepén
Macskaőrség:  Napi macskák
Napi videó:   Az egyszerűség gyönyörűsége
Napi fotó:  Nagy kapás

hétvégi dizájn víz palack üveg gyémánt

Tovább


Zseniális újrahasznosítás

LEGO-kompatibilis palack-kupak. Mennyi mindenre lehet használni! Egyszerű és zseniális marketingötlet.

Tovább


Ne felejts el vizet inni

A napi 2-4 liter víz fogyasztása alapvető fontosságú lenne normális életmód mellett. Ez kánikulában még fontosabb. A legtöbbünkben még lenne hajlandóság, azonban rendszeresen elfelejtjük meginni az aktuális pohár vizet. Nekik készítette a Vittel zseniálisan egyszerű találmányát. A kupak óránként egy kis zászló felugrasztásával figyelmeztet az esedékes vízivásra. A kupak visszacsavarásával újra felhúzzuk az órát, és kezdődik az újabb visszaszámlálás.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Hamilton medence

Napi videó:   Ilyen egy minta apa

Napi fotó:  Őszinte ámulat

Macskaőrség:   Macska masszázs

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.