Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tormás túrókrém (tormakrém)

Tormás túrókrém, vagy röviden a tormakrémet imádom, legismertebb az ezzel töltött sonkatekercs, vagy sajttekercs. Meglepően sok recept létezik rá, van savanyúbb, édesebb, krumplival, tejjel, A hidegkonyhai szakácskönyvekben is többféle recept van. De csak az egyik ízt szeretem, egy nem túl aromás, pikáns, kissé édes, selymes krémet. Nemrégiben végre ettem egy finomat, és úgy döntöttem, megpróbálom kitalálni az összetevőket és az arányokat. Néhány kísérlettel sikerült kikevernem azt az ízt, amire mindenki elégedetten csettintett. Minden csak az összetevőkönés az arányokon múlott, elkészíteni már gyerekjáték.

recept hidegkonyha krém torma túró sonka

Tormás túrókrém

Tovább


Húsvéti sonkás táska

Húsvét utánra még egy recept a maradék sonkához, amely magába foglalja a húsvét összes ízét. Bár alapjában véve maradékmentő recept, de természetesen az év bármely szakában is elkészíthető frissen vásárolt sonkából. Nem igényel különösebb ügyességet, de egy ilyen derelye-vágóval sokkal gyorsabb. Gyorsan összedobható vacsorára, de tökéletes szendvics lehet egy kirándulásra is.Recept tészta táska sonka tojás torma húsvét

Húsvéti sonkás táska

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.