Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Texasi zöldséges-rizses sertéshús

Egy Tex-Mex stílusú fogás, de magyar konyhához nagyon közelálló ízvilág. Egy gazdag egytálétel, erős fűszerezéssel, és sok finom zöldséggel.

Recept főétel melegétel egytálétel hús rizs sertés zöldség texas mexikó

Texasi zöldséges-rizses sertés

Tovább


Texasban sincs már utolsó kívánság-menü

Nemrégiben bemutattam egy fotósorozatot, amely puerto ricoi halára ítéltek utolsó vacsoráját mutatta be. Egyre kevesebb helyen létezik már ez az utolsó kiváltság. Nemrégiben Texasban is megszüntették, ahol eddig elég rugalmasan kezelték ez a kérdést.

A texasi igazságszolgáltatás megszüntette a halálraítélteknek biztosított utolsó - egyéni kívánság szerinti - étkezés lehetőségét. A döntés oka az volt, hogy az egyik utolsó kivégzett rab egy falatot sem evett az általa rendelt, meglehetősen költséges menüből.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.