Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Taktikai grill-kötény

Kétség kívül a grill-tűzhely mellett a férfiak a főnökök, akik keményen védik kiharcolt pozíciójukat. Bármi áron. Adjunk hozzá felszerelést is.

Az ilyen típusú férjeknek kitűnő ajándék lehet a taktikai grill-kötény.

Ránézésre olyan, hogy bármelyik kommandós szájában összefüt a nyál.

Mint egy igazi golyóálló vért, tele zsebekkel, akasztókkal, tartókkal, így bármilyen fontos sütési kiegészítő mindig kéznél van.

 

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Úsznál itt?

Napi videó:   Őrült sport: Fű-gokart

Napi fotó:  A szabadság zongoristája

Macskaőrség:   Úgy szégyenlem magam

(via thinkgeek)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legerősebb söre

A világ legerősebb söre tényleg erős. Az átlag földi halandó 10-12 százalékosnál erősebb sörrel nem találkozik. Azonban a "Tactical Nuclear Penguin", vagyis a Nukleáris taktikai pingvin nevű sör 32(!) százalékos. Nem is készül túl sok belőle, csupán 500 üveg évente. Sörözőben sem találkozhatsz vele, csak interneten rendelhető meg, csekély 30 jó angol fontért.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   A történelem legpusztítóbb gázrobbanása

Napi videó:   A bor zenéje

Napi fotó:  Éppencsak elfér

(via popgive)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.