Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dán sokmagos

Pillanatok alatt elkészíthető, száraz rágcsálnivaló. Tökéletes sörkorcsolya, de remek ropogtatnivaló tévézés közben. Fogyókúra esetén is jó egy-két falat, hogy elverje az éhséget. Mindezek mellett még egészséges is.recept tészta sütemény száraz mag sörkorcsolya

Dán sokmagos

Tovább


Hétvégi dizájn: keménykalap tésztaszűrő

Hétvégi dizájn keménykalap tésztaszűrő

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: 40 hipster életkép 
Macskaőrség:  Macskalandok 
Napi videó:  
Google maps: Hyperlapse a világ körül  
Napi fotó:
Keveri a sportokat

(via instagram)

Hétvégi dizájn keménykalap tésztaszűrő

Tovább


 Gnocci Camembert-szószban

Az olasz és francia konyha isteni keresztezése. Egyszerű és gyors recept. A tökéletes fúziós-konyha.

Gnocci Camembert-szószbanrecept főétel melegétel tészta gnocci Camembert

Tovább


Sajtmuffin

Imádok mindent ételt, amiben sajt van. Úgy vagyok a sajttal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Különösen azokat az ételeket szeretem, amelybe sikerül erkölcstelen mennyiségű sajtot csempészni. Ez a muffin is ilyen. Nem édes, hanem sós, és a szárazanyag fele érett, fűszeres, ízletes sajt.recept főétel tészta muffin sós sajtos

Sajtmuffin

Tovább


Mortadellás-padlizsános spagetti

Az olasz tészták és pizzák nagy előnye, hogy bár létezik sok alaprecept, a hozzávalókat mégis tetszésünk és ízlésünk szerint kombinálhatunk. Alapanyagokat hagyhatunk el, másokat hozzátehetünk, de akár kedvünk szerint bármit bedobálhatunk, egy paradicsomos, vagy egy fehér alapba. Gyakran úgy születik egy ilyen fogás, hogy csak az ötlet jön, hogy valami olaszosat ennék, és körülnézek a hűtőbe mi van itthon, és ezekből kombinálom össze a ragut.
Ez a recept is hasonló módon született. Gyönyörű mortadellát láttam a hentesnél és vásároltam belőle, majd nem sokkal arrébb egy olasz kóstolóba botlottam, ahol aszalt paradicsomot, olajbogyókat, padlizsánkrémeket lehetett kóstolni. Ekkor született meg a kívánás, hogy valami olaszosat ennék vacsorára. A többit már a külső ingerek adták.recept főétel melegétel tészta spagetti mortadella padlizsán

Moartadellás-padlizsános spagetti

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.