Különleges tálalás

Akik merik szokatlanul felszolgálni az ételt.dizájn tálalás extrém szokatlan

Tovább


Furcsa tálalás

Néhány étteremben meghökkentő módon kapjuk meg a megrendelt ételt. Jó poén, vagy ostobaság? Döntsd el magad.

Tovább


Kaja-stadion az alkalmazottaknak

Vasárnap rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság, az NFL döntőjét. A Buzzfeed alkalmazottai közösen nézték a meccset, és hogy a éhen ne maradjanak, finom falatokból egy egész stadiont építettek fel. Az ötlet zseniális, és a kivitelezésre sem lehet panasz. Komoly munkát fektettek bele, és még egy kis fantáziával és humorral is megspékelték. Aki itt éhen marad, az meg is érdemli.

Tovább


Citrom a koktélhoz

Számos koktélhoz és egyéb italhoz (pl. a gin vagy tequila alapúakhoz) kínálnak citrusfélét. Ezt általában a pohár szélén szervírozzák, de amikor belefacsarjuk az italba, fröcsköl, kezünk is ragadni fog. A Nendo dizájnerei egy ügyes megoldással hidalták át a problémát.

Tovább


A tálalás csodája

Egy kis séf-lelemény, és néhány rákból így lesz feltálalt százlábú. Ideális esetben mindenkinek elmegy a kedve a ráktól, és csak mi esszük meg a finom csemegét.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel húszonegyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.  

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   A világ legdrágább vécépapírja

Napi videó:   Táncos a mátrixban

Napi fotó:  Horror tetkó

Macskaőrség:   A pokoli jószág valamit forral

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(via iif)

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.