Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A feketénél is feketébb hamburger

A japán Burger Kingek heti szenzációja a Fekete hamburger. Sok média úgy tálalja, mintha ez valami hú de eredeti ötlet lenne, de már két évvel ezelőtt is (először a McDonalds, majd a Burger King) volt egy ilyen akció japánban. sőt a tavalyi budapesti "Hamburger day"-en is bemutattak egy fekete hamburgert. De most még feketébb lett, rádobtak még egy (stílszerűen szenes) lapáttal.

Tovább


Hétvégi dizájn: maci szendvics

Tovább


Szendvics az égből

Az ausztráliai Melbourne-ben található a világ legfurcsább büféje. Ez az igazi talponálló. Az interneten megrendeled az egyetlen választható grillezett sajtos szendvicset, PayPallal fizetsz. Majd egy bizonyos mellékutcában, a megadott időben,  odaállsz a kék keresztre, és vársz. Hamarosan mérkezik az égből a manna, pontosabban egy ejtőernyővel a névre szóló szendvics. Jó lehet, mert az emberek sorban állnak érte.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Kagga Kamma

Napi videó:   Tollpörgetés

Napi fotó:  Ilyen a boksz

Macskaőrség:   A macska élete olyan, mint a videójáték

(via vimeo)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Hogy készül a tökéletes szendvics

Lehet, hogy nem ez az egészséges táplálkozás mintája, de hogy egy morzsa sem fog maradni belőle, az biztos.

A hozzávalók

Tovább


Vidám szendvicsek

Egy szendvicsnek nem kell unalmasnak lennie, ha van egy kis kézügyességünk. Gyerekeknek zsúrra, házibulira, iskolai rendezvényre, vagy csak egyszerűen egy vidám reggelihez néhány látványos ötlet.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.