Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sonkás-sajtos rakott kenyér

Minden háztartásban előfordul évente néhányszor, hogy ránk szárad a kenyér. Kidobni pazarlás, nem is illik, viszont érthető módon szikkadt kenyeret sincs kedvünk enni. Ilyenkor utolsó mentsvár egy nagy adag bundás kenyér vacsorára, de ez is unalmas egy idő után. Próbálkozzunk inkább rakott kenyérrel meglepően finom dolgokat lehet belőle kihozni. Ez a sonkás-sajtos változat is eltűnt az asztalról pillanatok alatt, a kenyérből kibuggyanó olvadt sajtnak lehetetlen ellenállni. Pontos mennyiségek nincsenek, mindenki a saját ízlése szerint állítsa össze.

Sonkás-sajtos rakott kenyérrecept főétel melegétel szendvics sonka sajt tojás kenyér szikkadt

Tovább


Gnocci pikáns gombamártással

Egyszerű recept, határozott ízek, finom összhatás, és a végeredmény egy isteni étel.

Gnocci pikáns gombamártássalrecept főétel melegétel gnocci gomba sonka paprika

Tovább


Tippek hétvégére: medvehagymás sonka

Az egyszerűség tökéletessége. Tippek hétvégére recept melegétel sonka medvehagyma

Az ötlet egyszerű. Szeleteld fel a sonkát kb. fél centi vastagon. Vágj belőle kb. gyufásdoboz méretű darabokat. Egyesesével tekerd 1-1 medvehagyma levélbe.

Tippek hétvégére recept melegétel sonka medvehagyma

Kevls vajon süsd meg.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint harmincegyezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Nem fogod elhinni, de ezek nem igaziak
Macskaőrség:  Macska és a cicapersely
Napi videó:   A repülő mozgó teherautón landol
Napi fotó:  Így is lehet hidat építeni

Tippek hétvégére recept melegétel sonka medvehagyma

Tovább


Sonkás-medvehagymás csirkés pite

Nagy rajongója vagyok a mindenféle sós pitéknek, legyen az húsos, zöldséges, sajtos. De legjobb mindezek kombinációja. Most hétvégén egy olyan verzió készült nálunk, hogy igazán benne van minden apai-anyai: csirke, sonka, gomba, füstölt sajt, medvehagyma. Melegen, hidegen egyaránt szenzációs eledel.

Úgy lesz tökéletes, ha forrón felvágva még nedves, szétesős a töltelék, így hidegen sem lesz száraz.

Sonkás-medvehagymás csirkés pite recept főétel húsétel tészta melegétel hideg étel pite csirke sonka gomba medvehagyma füstölt sajt

Tovább


Sonkás-gombás  gombóc

Nagyon szeretem a sós, elsősorban a húsos gombócokat, Szinte bármilyen húsfélével tölthető, ami egy kis zöldséggel lazítható. Ez a sonkás-gombás gombóc azért készült, mert előző este a pizza készítés során megmaradt sonka és párolt gomba is.

recept főétel melegétel tészta gombóc sonka gomba

Sonkás-gombás gombóc

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.