Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Főzőcske kotonnal

Gondoltad volna, hogy a konyhában a kondom a főzés hasznos eszközei is lehet? Még szakácskönyv is van hozzá. Hogy hol? Természetesen Japánban.

Tovább


A tökéletes nyárs

Itt az ősz véget ért a kerti partik igazi időszaka. De az ősz még tökéletesen alkalmas arra, hogy a tüzet körül ülve együnk valami finomat. Az este már hideg, de egy takaró, és pár finom falat tökéletessé teheti az estét.

Ha már körül üljük a tüzet, akkor a legjobb szórakozás a nyársalás. Bár a szalonnasütés egyre inkább kimegy a divatból, de a nyársakat ezért kár sutba dobni.

Sokféle nyárs kapható: rövid és hosszú, egyenes és csavart, hengeres és lapos, egyágú vagy kétágú. De melyik a jó?

Tovább


Megennék egy lovat

Hányan mondták vagy hallották mér életükben azt a mondatot "Olyan éhes vagyok, meg tudnék enni egy lovat". Stefán Pétur Sólveigarson, izlandi dizájner komolyan vette ezt a kijelentést és száraztészta adagolóját (amely eszköz szerintem önmagában is a világ leghülyébb találmánya) e szerint tervezte meg. Mérhetünk vele gyerek adagot, felnőtt adagot, és lóadagot is.

Aki mégis olthatatlan vágyat érez iránta, fehér vagy zöld műanyagból 14,90 dollárért, acélból 54,90 dollárért megrendelheti.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Félresikerült mentés

Napi videó:   Barátság

Napi fotó: Rossz ruhatervezés

(via reykjavikcornerstore)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Befőző tölcsér

Itt a befőző szezon, itt egy kifejezetten hasznos kiegészítő. A neve egyszerű, és leleplezi a funkcióját: befőző tölcsér.

Tovább


Karoto, a répahegyező

Ekkora őrültséget: répahegyező? Pedig nem is akkora bolondság. A hegyező célja nem a répa kihegyezése, hanem hogy könnyen és egyszerűen készíthetünk vele répaforgácsot, amelyet utána felhasználhatunk salátákba, véget vetve a kockák és a julien egyeduralmának. De kiválóan használható díszítésre. Nemcsak répát lehet vele hegyezni, hanem uborkát, cukkinit és bármilyen hosszúkás, vagy hosszúkásra vágott keményebb zöldséghez. Tervezője Avichai Tadmor.

SZEMSZÁJNAK

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Múlt a jelenben

Napi videó:   Istenem, egy patkány!!!

Napi fotó:  Tükröződés

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.