Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zöldsalátás sajttekercs

Nem csak tormakrémmel és körözöttel tölthető egy sajttekercs. Lehet ez egészségesebb is. Töltsük meg friss salátával. Olcsó, egészséges, és pillanatok alatt elkészíthető.

Zöldsalátás sajttekercs

Tovább


Torockói gombasaláta

Erdély közepéig kellett mennem, hogy az egyik legfinomabb, mégis hihetetlenül egyszerű gombasalátát megkóstoljam. Kedves házigazdánk szolgálta fel nekünk reggelire. Matild akkor reggel készítette, férje hajnalban szedte a rókagombát a határban. Azóta többször is készítettem, igaz csak egyszerűen barna csiperkéből.

 

Torockói gombasaláta

Hozzávalók:
70 dkg gomba
2dl házi majonéz
3 kemény tojás
tejföl

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk felaprítjuk, és kevés olajon megdinszteljük. A majonézt elkeverjük ízlés szerinti mennyiségű tejföllel, belereszeljük a három tojást, majd hozzáadjuk a kihűlt gombát. Azonnal tálalható.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint húszezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.  

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Repülő limuzin

Napi videó:   Legyél óvatosabb a parkolóban

Napi fotó:  Apával együtt öröm

Macskaőrség:   Macskakölcsönző

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Porcsinos paradicsomsaláta

Egészséges, finom, és még jól is néz ki.

Porcsinos paradicsomsaláta

Tovább


Ötperces hidegkonyha - Csalamádés tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Csalamádés tojáskrém

Tovább


Gyors korhelysaláta


Így másnaposan a gyomor gyakran nincs a legjobb állapotban, jól esne valami étel, ami gyorsan elkészül, pihenteti a gyomrot, és jólesően savanykás. Erre a legjobb megoldás a gyors korhelysaláta. Ha minden van hozzá otthon, 3 perc alatt elkészíthető.

A korhelysalátának is számos változata létezik, az összetevők változhatnak, a lényeg, hogy savanyú – és annak aki szereti – csípős legyen. Ez egy egyszerű változat , és nagyon szeretem.

Ez körülbelül egy személynek elég, ahányan vagyunk, annyival szorozzuk fel a mennyiségeket.

Gyors korhelysaláta

Hozzávalók:
5 evőkanál tejföl
3 evőkanál majonéz
1 csapott evőkanál mustár
1 teáskanál cukor
10-15 dkg csalamádé,
1 darab virsli

 Elkészítés:
A tejfölt, a majonézt, a mustárt, és a cukrot alaposan összekeverem. Hozzáadom az apróra vágott csalamádét, és a felkarikázott virslit, és összeforgatom. Máris tálalásra kész.

Virsli nélkül nagyon jó kísérője a bundáskenyérnek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Motiváció újévi fogadalmakhoz

Napi videó:   Kandi kamera - UFO leszállás

Napi fotó:  Kit érdekel a hideg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.