Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Baconba csomagolt csirkemell torta

Egy nagyon látványos, mégis egyszerűen és gyorsan elkészíthető fogás. Ha egy ilyet teszünk ki az asztalra, garantált a siker. Melegen a legfinomabb, bár így nehéz szeletelni. Viszont hidegen csodás szeleteket vághatunk belőle. Lehet önálló húsétel, feltét, vagy éppen a hidegtál dísze.

Tovább


Héjában sült burgonya gazdagon

Hajdanában a szegények eledele volt a héjában sült krumpli, ma a reformkonyha egyik kedvence. Lehet egyszerűen csak önmagában ennyi, kevés sóval és vajjal (esetleg pecsenyezsírral) fenséges. Tökéletes köret sültek mellé, kerti sütögetés esetén szinte elengedhetetlen.

De ezt az egyszerű ételt is el lehet túlozni, pont annyira, hogy a tökéletességig fokozzuk. recept köret egytáétel sült melegétel burgonya krumpli héjában sült bacon tejföl hagyma sajt

Héjában sült burgonya gazdagon

Tovább


Húsos-sonkás pite

Szép lassan nálunk is kezdenek elterjedni a húsos piték. Sikerül elszakadni "a pite az édesség" bélyegétől, és egészen különleges finomságokat készíthetünk. Ez a húsos-sonkás recept az egyik kedvencem.recept tészta pite sertés hús sonka gomba sajt

Húsos-sonkás pite

Tovább


Sonkás-lilahagymás lepény

Vastagon megkenve fokhagymás tejföllel, kétféle sajttal, hogy tökéletes legyen.

Imádom a kenyerek és péksütemények minden fajtáját, de szívemhez talán a legközelebb a kenyérlepények állnak. Legyen, csak önmagában, vagy készüljön belőle, pomposka vagy pizza, mindegy, egyik jobb, mint a másik. Minden nép kitalálta a sajátját, gyakran nem is állnak messze egymástól. Hogy mit rakunk a tetejére? Csak a fantáziánk és a hűtőszekrény tartalma szab határt.

Ez a recept szintén nagy kedvenc: a fokhagymás tejföl tökéletes alap, a sült sonka és a lilahagyma tökéletes páros, ezt koronázza meg a mozzarella selymes nyúlóssága, és a cheddar finom aromája.recept főétel melegétel kenyér lepény sült sonka lilahagyma tejföl sajt

Sonkás-lilahagymás lepény

Tovább


Kecskesajtos csirkemell-zseb

Egy igazi ínyenc fogás. Elkészítése nem túl bonyolult, de látványos, és rendkívül finom.recept főétel húsétel csirkemell zseb kolbász kecskesajt

Kecskesajtos csirkemell-zseb

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.