Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn galaktikus sütemények

A cukrászok a világegyetemből vették az ötleteket.hétvégi dizájn sütemény galaktikus űr

Tovább


Bajadéra szelet

A család egyik kedvenc édessége. Tipikus "Megkívántam az édeset kellene valami gyorsan" sütemény. Gyorsan elkészül, sütést nem igényel, egyszerű és finom. Nem szükséges külön bevásárlás hozzá, minden összetevő lehet otthon.

recept sütemény bajadéra keksz dió kakaó gyors

Bajadéra szelet

Tovább


Joghurtos-túrós szelet

Időnként a család valamelyik tagjára rátör, hogy most nagyon kellene egy kis sütemény. Az ember nehezen vállalkozik rá, hogy nekiálljon sütögetni, hacsak nincs a tarsolyában valami gyors és egyszerű recept. Ez pontosan ilyen: elkészíteni annyi ideig tart, amennyi idő alatt felmelegszik a sütő.

recept főétel tészta sütemény túró joghurt

Tovább


Kreatív sütögetés

A kreatív sütögetés remek hobbi. De ha már a létrehozott sütemények úgy néznek ki, mint a valódi hörcsögök, akkor itt az ideje bevallani, hogy túl messzire mentünk.

dizájn sütemény kreatív hörcsög

Tovább


Vajas-tejfölös pogácsa

Egyszerű pogácsa recept, különlegessége, hogy rendkívül puha és könnyű sütemény lesz belőle, amely szinte eteti magát. Négy embernél már érdemes rögtön dupla mennyiséggel kezdeni., mert még melegen eltűnik.

recept sütemény pogácsa vaj tejföl

Vajas-tejfölös pogácsa

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.