Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Imádkozó csirke

Egész csirkét sütni sokféleképpen lehet: grillezve nyárson vagy rácson, állványra állítva, só-ágyon, sütőzacskóban, és még vagy tucatnyi módon. Ez is egy hasonló módszer, bár némileg változtattam rajta, mert az eredetivel kapcsolatban fenntartásaim voltak.

Tovább


Sörzongora

Ha tudsz szerezni egy rossz pianinót, sörzongorát lehet belőle csinálni. Ha elég ügyes vagy, te is megcsinálhatod.

Tovább


Torta, ami nem látszik tortának

Kinek és milyen alkalomból csinálnak ilyen tortákat?

Tovább


A világ második legnagyobb sörösüveg-gyűjteménye

Ez az aprócskának tűnő vidéki pajta rejti a világ második legnagyobb sörösüveg gyűjteményét. Ez is a bizonyíték arra, hogy a hosszú svéd éjszakák alatt nem csak inni lehet, és nem csak azért lehet gyűjteni az üvegeket, hogy visszaváltsuk. A polcokon 8600 üvegpalack.

Tovább


Bevállalnád? Szalonnás-kávés sör

Ez a Maple Bacon Coffee Porter sör, gyártója a Funky Buddha Bewery. Pontosan azt kapod amit a neve is elárul, a sört juharsziruppal, szalonnával és kávéval ízesítették. Alkoholtartalma 6,4 százalék.


Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.