Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dán sokmagos

Pillanatok alatt elkészíthető, száraz rágcsálnivaló. Tökéletes sörkorcsolya, de remek ropogtatnivaló tévézés közben. Fogyókúra esetén is jó egy-két falat, hogy elverje az éhséget. Mindezek mellett még egészséges is.recept tészta sütemény száraz mag sörkorcsolya

Dán sokmagos

Tovább


Hétvégi dizájn: sörhűtő

Autóbolondoknak tökéletes.

Hétvégi dizájn sörhűtő

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via instagram)

Hétvégi dizájn sörhűtő

Tovább


Hétvégi dizájn: sörnyitó

Hétvégi dizájn sörnyitó

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Disney és a való világ
Macskaőrség:  Szivárvány macska palacsinta
Napi videó: Aki megijed az árnyékától
Napi fotó:  Talán vége a szárazságnak

Hétvégi dizájn sörnyitó

Tovább


Minden sörnyitó

Ha van egy fióknyi kidobásra ítélt szerszámod, bármiből csinálhatsz sörnyitót.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Templomból görkori-park
Macskaőrség:  Quilling macskák
Napi videó: Így szednek szét egy repülőt
Napi fotó:  Rendőrautó Dubaiban

 (via youtube)

videó szerszám sörnyitóvideó szerszám sörnyitó

Tovább


Oktoberfest 2015

A világ legnagyobb sörünnepe.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.