Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi a különbség a két pohár sör között

Meg fogsz lepődni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)

Tovább


Különleges hotdog pohárban

Furcsa tálalás, de guszta. Koreai Street Food.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Videó Street Food korea hotdog pohár

(via youtube)

Tovább


A söralátét titka

A torontói Emmet Ray bárban van néhány egészen különleges poháralátét. hétvégi dizájn bár Torontó poháralátét autó baleset

Tovább


Öntöltő pohár

Nem igazán értem, miért készült el ez a pohár. Aki borozgatni akar, az tölt magának, aki vedelni akar, az pedig iszik az üvegből. De tény, hogy a Kouichi Okamoto által tervezet pohár gyönyörűen alkalmazza a fizikát. dizájn pohár öntöltő

 

A pohárban mindig ugyanannyi lesz a bor. Ha megdöntöd a poharat, és iszol egy kortyot, a bortartó részbe levegő szökik, és kifolyik az utánpótlás. Csak az ára rémisztő: 325 dollár.dizájn pohár öntöltődizájn pohár öntöltődizájn pohár öntöltő

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Csak egy habpohár

Gondoltad volna, hogy ilyen csodákat lehet belőle létrehozmi? Egy ügyes kézben művészi lehet a végeredmény.dizájn habpohár görög film mintáz

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.