Te is odaégeted a piritóst?

Van, aki profi módon csinálja. A litván művész, Jolita Vaitkute 1064 darab piritósba égette bele a Vilniusi kenyérgyár fotóját. A különleges szépiaszínű mozaik a gyár születésnapjára készült.dizájn piritós kép égett

Tovább


Tippek hétvégére : fetás piritós

Az egyszerűség tökéletessége.tipp piritós feta

Grillezéskor tökéletes köret, ha a pirítóst megkened feta sajttal. Tökéletesen illik mind a salátákhoz, mind a sült húsokhoz. kicsit fanyar aromájával megkoronázza az ízeket.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint harmincháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Kutyák és katonák
Macskaőrség:   Pawdele - Miau
Napi videó:   Oroszlánkutya
Napi fotó:  Teához öltözve

 

tipp piritós feta

Tovább


Olasz gombás pirítós

Egy újabb melegszendvics, amely szakít a hagyományos magyar szokásokkal. Egy kis mediterrán életérzés, és isteni ízek. A kenyér nem maga a fogás, hanem csupán a hordozó felület, a sajtot nem kell mindig ráolvasztani, hanem inkább egy kis mozzarellát válasszunk. És az egészet koronázzuk meg egy hatalmas adag gombával.recept meleg étel szendvics olasz gomba pirítós

Olasz gombás pirítós

Tovább


Hétvégi dizájn: Star Wars a konyhában

Darth Vader-sisak, mint piritós-sütő.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A Sárkány-hegy

Macskaőrség:  Nehéz ébren maradni

Napi videó:   Medvék a medencében

Napi fotó:  Fő a biztonság

Tovább


Szelfi a pirítóson

Most már nem csak Jézust, Szűz Máriát, Miki egeret, vagy Dart Vadert láthatjuk egy pirítósba égetve.

Akár saját arcvonásaidat is elropogtathatod reggelente, de tetszőleges képet süthetsz ezentúl magadnak. Csak küld el a nagyfelbontású képedet a Vermont Noveltry Toaster nevű cégnek. Ők Photosoppal elkészítik a fotó átalakítását.

Majd CNC plazmavágóval egy fémlemezből kivágják.

Egy keretbe pattintva már mehet is bele a cég sütőjébe.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Hatalmas kutyák, pici gyerekek

Napi videó:   Egy tökéletes lány apja

Napi fotó:  Tilos az úszás! Ne etesd és zavard az aligátorokat

Macskaőrség:   Vadmacskák és a vécépapír

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.