Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Töltött kápia paprika

Nem, most nem paradicsomszószban pároljuk, hanem finoman megsütjük. recept főétel húsétel töltött paprika sertés bacon

Töltött kápia paprika

Tovább


A paprikavágás egy magasabb szintje

A gyors aprítástól a legszebb díszekig

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Az igazi vadnyugat 
Macskaőrség: Amikor a cica felnő 
Napi videó: 
Bázisugró nagy bajban 
Napi fotó:
Halloweeni mókus


(via youtube)

videó paprika vágásvideó paprika vágás

Tovább


Ami a kertben megmaradt

Itt a november, jönnek a reggeli fagyok. A kertben vagy a terasz ládáiban nevelt paradicsom és paprika utolsó zöld, sárga, vagy narancs színben pompázó termései már nem fognak beérni. Kidobni vétek, régi gyakorlat, hogy ez lesz az alapja a télre elrakott csalamádénak. De van egy másik módszer, amellyel megmenthetjük ezeket a vitaminban gazdag zöldségeket.

Készítsünk belőle mártást, mártogatóst, vagy egyszerűen ketchup helyettesítőt. Tálalhatjuk tészta tetején, hús mellé kísérőnek, vagy egy halom tortilla chips mellé mártogatósként.recept tartósítás szósz mártás mártogatós paradicsom paprika

Tovább


Csípős cseréptányéros

Annyi finom zöldséget kínál most a kert, de beszerezhetjük ezeket a piacokon is. Ebből a sok finomságból remek egytálételeket lehet kreálni. Ez a recept Tex-Mex ihletésű, gyorsan elkészíthető, és a végeredmény egy tökéletes őszi ízkavalkád.

recept főétel melegétel paprika cukkini chili

Csípős cseréptányéros

Tovább


Gombás-paprikás tokány

Neve ellenére teljesen más, mint egy bakonyi tokány.

Ha azt halljuk egy ételnél, hogy gombás és paprikás, azonnal a bakonyi módra asszociálunk. Ha csak azt halljuk, hogy paprika van benne, vagy pörköltre, vagy lecsóra gondolunk. Pedig ha ezeket a zöldségeket nem pároljuk, hanem pirítjuk, teljesen más íz világú étel születik. Ez a tokány tökéletes példa erre.recept főétel melegétel húsétel tokány gomba kápia paprika sertés

Gombás-parikás tokány

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.