Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvét utáni kenyérlepény

A húsvéti ünnepek után szinte minden konyhában marad még egy-egy darab sonka, locsolás után megmaradt kemény tojás. Ha már elegünk nincs kedvünk hagyományosan enni, remek feltét lehet egy húsvét utáni kenyérlepényre.

Húsvét utáni kenyérlepény

Tovább


Kápiás grillsaláta

Egy könnyű és egészséges saláta vacsorára.Recept saláta csirke kápia paprika cukkini feta zöldhagyma

Kápiás grillsaláta

Tovább


Megkóstolod a magyar konyhát?

Amerikai egyetemistákkal kóstoltatták meg a tipikus magyar ételeket: gulyásleves, paprikás csirke, rakott krumpli, palacsinta. A srácok őszinte érdeklődéssel viszonyultak az ételekhez, és jól mutatja a csak nálunk világhírű magyar konyha szerepét a világban, hogy a többség még csak nem is hallott róla.

Tipikus, de nem elrettentő vagy megosztó fogásokat tálaltak. A csatorna korrekt kis videót készített, nem egy mindenért nyafogó, önmaga ízlését jelentősen túlértékelő gasztro-náci tesztel. De nem is elrettentő vagy megosztó fogásokkal próbáltak meg sokkolás útján nézettséget szerezni, mint a sokak számára nehezen elfogadható pacal, csülök, túrós csusza vagy zsíros kenyér.  A tesztnek meg is lett az eredménye, kifejezetten pozitív lett az eredmény.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Szív alakú tavak
Macskaőrség:  Barátság  
Napi videó:  
Stabilizált sí-videó  
Napi fotó: 
Neki így jó

(via)videó teszt magyar konyha paprikás csirke palacsinta rakott krumpli gulyás

videó teszt magyar konyha paprikás csirke palacsinta rakott krumpli gulyás

Tovább


Főtt-sült tarja pirított zöldséggel

Itt a nyár vége csalhatatlan jele a színes paprikák érkezésének. Hatalmas gyönyörű zöld, sárga és piros kaliforniai és más fajtájú paprikák jelennek meg a piacon. A vastaghúsú, harsány ropogással harapható paprika tökéletesen alkalmas arra, hogy egy gyors pirítás után kerüljön a tányérunkra. Így kívül sült, belül nyers finomság lesz belőle. Ebben a receptben is a paprika színesíti a tányérunkat.recept melegétel főétel húsétel főtt tarja gomba paprika

Főtt-sült tarja pirított zöldséggel

Tovább


Babos-rizses sertéscomb

Nyár van. Kánikula. Dög meleg. Kinek van kedve ilyenkor a tűzhely mellett álldogálni? Ilyenkor kellenek az egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptek. Könnyű mexikói jelleg, egyszerű, de finom íz, gyorsaság, egyszerűség.Recept főétel melegétel húsétel sertés comb paprika feketebab

Babos-rizses sertéscomb

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.